Skip to content

Microsoft Office 2016 Kullanım Kılavuzu

Microsoft Office 2016 Kullanım Kılavuzu

Microsoft Office 2016; Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio ve Access de dahil olmak üzere Windows işletim sistemi için yeni masaüstü Office uygulamaları gelmektedir. Office 2016 ile en son üzerinde çalışılan belgelerinize mobil cihazlardan, PC’den ya da online olarak ulaşılabilirsiniz. Bunların yanı sıra Office 2016, belgelerinizi paylaşmayı ve başka kullanıcılarla aynı anda çalışmayı kolaylaştırır.

  • Ortak belgeler ile birlikte çalışma imkânı; Word, PowerPoint ve OneNote’taki birlikte yazma özelliğiyle, diğer kullanıcıların düzenlemelerini görün. Geliştirilmiş geçmiş sürücü, düzenleme işlemi sırasında belgenin anlık görüntülerine dönmenize olanak tanır.

  • Paylaşım kolaylığı; Belgenizden tek bir düğmeye tıklayarak paylaşın. İsterseniz, Outlook’taki yeni modern ekleri de kullanabilirsiniz: Outlook’tan çıkmadan OneDrive’dan dosyaları ekleyebilir ve izinleri otomatik olarak yapılandırabilirsiniz.

  • Tüm cihazlarınızda Office 2016 kullanımı; PC veya Mac’inizden Windows, Apple® ve Android™ telefon ve tabletlerinize kadar istediğiniz cihazda Office 2016 belgelerinizi gözden geçirebilir, çözümleyebilir ve sunabilirsiniz.

  • 1 TB OneDrive bulut depolama alanı; Onedrive, her yerde ve her cihazda arkadaşlarınız, aileniz ve projelerinizle önem verdiğiniz bağlantıları sürdürmenizi sağlar.


Microsoft Office 2016’nın yeni özelliklerini anlatan eğitim kılavuzlarını aşağıdaki ilgili linklerde bulabilirsiniz.

Windows için Office 2016 Kullanım kılavuzları

MAC için Office 2016 Kullanım kılavuzları