Skip to content

Best Workplaces for Women kategorisinde En Harika İş yeriyiz!

Best Workplaces for Women kategorisinde En Harika İş yeriyiz!

 

Türkiye’nin kadınlar için en harika işyeri PEAKUP oldu!

İşyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman Great Place to Work®, Best Workplaces for Women Turkey 2022 listesini açıkladı. 1992 yılından bu yana dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index© anketinden elde ettiği derin analizler yardımıyla “Harika Bir İş Yeri” deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlamak için kullanan Great Place to Work®, 2022 yılında bi çalışanı tarafından yapılan değerlendirmeleri analiz ederek Türkiye’de kadınlar için harika işyerlerini belirledi.

Türkiye’nin kadınlar için en harika işyeri PEAKUP oldu! Sadece kadın çalışanları için değil, tüm ekip arkadaşları için hazırladıkları programlar, geliştirdikleri iş süreçleri

Çalışanlarının güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takımdaşlık alanlarında yüksek güven kültürü deneyimlerine dayalı yönetim sistemiyle PEAKUP, çalışanları için harika bir işyeri ortamı sunuyor.

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı “Her yıl Great Place to Work ödüllerini almamızı sağlayan harika ekibimize bu sefer bizi  çok daha önemli bir kategoride (Best Workplaces for Women ) ödüllendirdikleri için teşekkür ederiz. Kadınlar için en iyi işyeri olmaktan ve tüm çalışanlarımızla harika bir ofis ortamı yarattığımız için çok mutluyuz. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.